top of page

Hauck

Weingut Hauck ligger i Bermersheim vor der Höhe i Rheinhessen hvor der har været dyrket vin i mere end 800 år og Hauck familien har produceret vin i over 300 år.  De seneste 18 år er vingården blevet drevet af Heike og Heinz-Günther Hauck  som fokuserer på en bæredygtig produktion og arbejder med forholdsvis lave udbytter og omhyggelig behandling af druer og most. Det giver harmoniske vine med karakter. Og trofaste kunder. Ca. 2/3 af produktionen er hvidvine og resten rødvine.  

Vi har stadig den storsælgende fantastiske Weisser Burgunder (Pinot Blanc) til meget lav pris, 75 kr. stk. ved 6 fl.

Hauck%20spaetburgunder-trocken_edited.jp
_MG_6649.jpg
4Roses.jpg
Sk%C3%A6rmbillede%202016-11-10%20kl.%201
Weissburgunder.jpg
Huack Pinot Sekt.JPG

Hauck Spätburgunder (Pinot Noir) Reserve 2011.  

Dejlig Pinot Noir med intens vedvarende araoma af kirsebær, hyldebær og enebær med strejf af eg fra fadlagringen. En dejlig vin, der smager længe i munden. Den er rigtig god nu og kan også ligge nogle år. Meget velegnet til kød og vildt og serveres ved 16-18 grader.

PT. udsolgt

Pris pr flaske 130,- ved køb af 6. Pris 1 flaske 160,00,-

Hauck Pinot Noir (spätburgunder) 2018.

Denne vin er lagret på brugte fade hvilket gør den til en særdeles god all-rounder uden for meget fad smag. Derved hevender den sig til et bredere publikum og sikrer succes hele vejen rundt om bordet. Meget velegnet til kød og krydrede retter og ost. Serveres ved 16-18 grader.

 

Pris pr flaske 120,- ved køb af 6. Pris 1 flaske 150,-

Hauck Chardonay spätlese 2018.
 

Her er en frisk Chardonay som er dyrket på solrige positioner i Bermersheim og hvor man mærker Hauck's omhyggelige og perfektionistiske produktion.  Let, frisk og livlig vin med delikat frugtsmag som kan nydes til skaldyr, fisk og asiatiske retter. Og som et frisk glas vin på terrassen. Denne vin har opnået stor popularitet. Serveres ved 8-10 grader.

Pris pr flaske 95,- ved køb af 6. Pris 1 flaske 129,-

Hauck 4Rosés Rosé 2019.
 

Her kan man tale om en designer Rosé hvor Hauck har lavet en blend af 4 forskellige druer (Merlot, Cabernet Sauvignon, St. Laurent og Pinot Noir) og derved skabt en Rosé som falder i de allerflestes smag. Perfekt til hygge på terassen, picnic og et hyggemåltid med skaldyr, fisk og ost. Serveres ved 8-10 grader.

 

Pris pr flaske 90.- ved køb af 6 .Pris 1 flaske 115,-

Hauck Bermersheimer Klosterberg Riesling Spätlese ”alte reben” 2019.

 

En spätlese med flot symbiose af frugt med en nøje passende natursødme og balanceret riesling syre fra gamle vinstokke. Dette er en harmonisk riesling lige efter lærebogen. Er rigtig god til fisk, asiatiske retter og sushi. Særdeles positiv anmeldelse i Vinbladet. Serveres ved 8-10 grader.

Pris pr flaske 99.- ved køb af 6. Pris 1 flaske 125,-

Hauck Weissburgunder Spätlese  2018.

 

En rigtig dejlig Weissburgunder som egner sig fortrinligt til et glas hyggevin med eller uden snacks og som egner sig godt som ledsager til mad, gerne til fisk, skaldyr, asiatiske retter og sushi og rigtig god til asparges. Serveres ved 8-10 grader. Vi har fået den til en god pris og giver fordelen videre til vores kunder.

Pris pr flaske 75.- ved køb af 6. Pris 1 flaske 110,-

Hauck Pinot Sekt Brut 2018.

 

En rigtig dejlig Sekt blandet af Pinot Noir og Chardonay og lavet på traditionel metode. Smager fantastisk som et læskende glas for sig selv, eller som ledsager til et festligt måltid, f.eks. østers og skaldyr. Her får du et glas bobler som matcher mange meget dyrere vine. Serveres ved 8-10 grader. 

Pris pr flaske 125.- ved køb af 6. Pris 1 flaske 150,-

bottom of page