top of page

Meine Freiheit

Weingut Meine Freiheit.

 

Weingut Meine Freiheit ligger i Rheingau, et af Tyskland’s vindistrikter hvor der har været dyrket vin helt tilbage fra romernes tid. Det er en ny vingård fra 2010, hvor ejeren Sascha Magsamen indtil 2010 har arbejdet i bank verdenen. Han er dog vokset op i vin området og har haft interessen fra barnsben og startede med nogle få marker som hobby. Som tiden gik fik han lyst til at udvide og gøre vinproduktion til hans fuldtids bekæftigelse. Nu har han 17 ha. Navnet ’Meine Freiheit’ symboliserer friheden i at drive en bæredygtig vingård i balance med naturen. Produktionen er ikke klassificeret som økologisk men man følger økologiske principper meget tæt. Deres spätburgunder (Pinot Noir) dyrkes på egen mark på den kendte Assmanshäuser Höllenberg som regnes som en af Tyskland’s bedste vinmarker for Pinot Noir.

1. Spätburgunder Rosé.

En dejlig frisk og frugtig Rosé med god balance mellem sødme og syre, og som gør sig godt til et glas på terrassen eller til let sommermad. 

 

Pris pr flaske 90,- ved køb af 6. Pris 1 flaske 115,-

Meine Freiheit Rose.jpg
Meine Freiheit Sekt

2. Papa Riesling Trocken 2018 og 2019.
 

Diskret aroma af fersken og lime gør denne klassiske Riesling til en dejlig oplevelse hvis man skal nyde et glas vin på egen hånd, og egner sig også fortrinligt som ledsager til mad, herunder specielt asiatisk mad og sushi. Serveres ved 8-10 grader.

Årgang 2013 og 2014 har opnået sølvmedalje ved Portugal Wine Trophy i 2015 og årgang 2013 har vundet sølvmedalje ved Asia Wine Trophy i 2015. Desuden officiel vin ved den 67. Internationale Filmfestival i Berlin hvilket gør at vinen er blevet endnu mere efterspurgt, men vi har lige fået ny sending hjem til fordelagtig pris.

 

Pris pr flaske 99,- ved køb af 6. Pris 1 flaske 120,-

3. 45° Spätburgunder (Pinot noir) (Assmanshäuser Höllenberg)  Auslese 2018
 

En raffineret og kompleks Spätburgunder fra den berømte mark Assmashäuser Höllenberg hvor noget af Tyskland’s bedste Pinot Noir dyrkes.  Fra det fantastiske år 2018. Man opdager nye nuancer ved hver mundfuld, fra bær over i chokolade og vanilje afsluttende med krydderier. Et virkelig godt glas vin til pengene. Serveres ved 16-18 grader.

 

Pris pr flaske 120,- ved køb af 6. Pris 1 flaske 140,-

4.Riesling Sekt brut.
 

En dejlig mousserende Riesling, noget helt specielt. Dejlig syre men med en lille rest sødme som runder den af. Kan nydes alene som velkomstdrink eller som et dejligt glas vin på terassen.  Prøv den også som ledsager til fiskeretter. Skal ikke forveksles med billig Sekt, dette er et kvalitetsprodukt lavet på champagne metoden.. Serveres ved 8-10 grader.

 

Pris pr flaske 120,- ved køb af 6. Pris 1 flaske 140,-

bottom of page